Et boligprosjekt tilpasset deg og dine behov

I Tunveien har vi utviklet et hyggelig prosjekt med leiligheter fra 43 til 92 m² og rekkehus over to eller tre etasjer. Alle boligene har egen balkong og/eller terrasse. Prosjektet skiller seg ut fra de fleste nye prosjekter i området med lav bebyggelse og fasader hovedsaklig i trepanel. Uansett alder og livssituasjon vil de fleste kunne finne en bolig her som passer for sitt behov, i et levende og inkluderende bomiljø.

Velkommen til Tunveien borettslag!

Tunveien blir et intimt og hyggelig prosjekt med menneskelige proporsjoner

44 Leiligheter

Varierer i størrelse fra 43 til 92 kvm. Boligene er fordelt på to bygg i 4 etasjer med heis og underjordisk garasjeanleg.

leil-1024x683
leil-int-1024x683
leil-eks-1024x683-1024x683

Type A - 4-Roms. 92 m²

En herlig og romslig 4-roms leilighet beliggende på gavl med vinduer på 3 yttervegger, selv i entréen er det vinduer! Dette sikret en lys og trivelig leilighet som også har praktisk innredning. Leiligheten har et romslig bad på 6 kvm, og separat WC i tillegg. I den romslige boden har man godt med oppbevaringsplass, og gangen kan gjerne fungere som «galleri» for kunst man setter pris på.

Den åpne kjøkken-/stueløsningen er på over 30 kvm og gir plass for en meget innholdsrik kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer – stekeovnen er praktisk plassert i høyskap. Denne leiligheten passer godt for en familie – eller et par som liker å ha godt med plass for hobby-aktiviteter eller gjester. Leiligheten har utgang til vestvendt balkong på 8 m² eller 6m². Vær oppmerksom på at plasseringen av balkongdøren har to ulike plasseringer i denne leilighetstypen.

Leiligheter i 1. etasje har utgang til en flott vestvendt terrasse på 18 m².

Type B - 3-Roms. 77 m²

En innholdsrik og romslig 3-roms leilighet med åpen kjøkken-/stueløsning, på hele 35 m²! Her er det god plass til kokkelering og gjestebud. Leiligheten har to soverom av god størrelse og et bad med ulike innredningsmuligheter. Gangen gir fine muligheter for garderobeløsning. Dette er boligen for dem som liker å ha god størrelse på rommene. Leiligheten har utgang til vestvendt balkong på 8 m². Vær oppmerksom på at plasseringen av balkongdøren har to ulike plasseringer i denne leilighetstypen.

Leiligheter i 1. etasje har utgang til en flott vestvendt terrasse på 20 m².

Type C - 2-Roms. 48 m²

Denne leilighetstypen ligger kun i bygg B. En praktisk 2-roms leilighet på 48 m² med plass for et lettvint liv. Leiligheten har en åpen kjøkken-/stue med plass for både sittegruppe og spisebord. Det romslige badet gir plass for ulike oppbevaringsløsninger, og i boden kan man gjemme bort saker som ikke behøves i det daglige. Soverommet er kompakt, men har en fin garderobeløsning. I gangen kan man få plass til flere meter med bokhyller. Fra stuen er det en to-fløyet dør til balkong på 6 m².

Leiligheter i 1. etasje har utgang til en flott vestvendt terrasse på 10 m².

Denne leilighetstypen finnes kun i første byggetrinn.

Type D - 2-Roms. 43 m²

Denne 2-roms leiligheten på 43 m² ligger i bygg A. Den er arealeffektiv, men har likevel praktiske løsninger som man setter pris på i det daglige. Kjøkkeninnredningen ligger i vinkel og har integrerte hvitevarer. Det romslige badet gir plass for ulike oppbevaringsløsninger. Soverommet har god garderobemulighet og i gangen er det plass for flere meter med hyller. Fra stuen er det to-fløyet dør ut til balkong på 6 m².

Leiligheter i 1. etasje har utgang til en flott vestvendt terrasse på 10 m².

Denne leilighetstypen finnes kun i andre byggetrinn.

Passer for folk i ulike livsfaser

45 Rekkehus

To ulike varianter. 86 kvm fordelt på to etasjer, og 118 kvm fordelt over 3 etasjer med takterrasse i øverste etasje.

rekkehus-1024x683-1024x683
rekke-miljo-1024x683
rekke-eks-1024x683-1024x683

Rekkehus - 2 etasjer. 86 m²

Et arealeffektivt men innholdsrikt rekkehus over to etasjer. I inngangspartiet er det en praktisk sportsbod og terrassegulv som gir en ryddig adkomst. Entréen har plass til garderobe og adkomst til et praktisk WC. Begge disse rommene har stilige fliser med varme i gulvet. Resten av første etasje er et gjennomgående rom med kjøkken, plass for spisebord og sittegruppe. Kjøkkenet leveres komplett med integrerte hvitevarer fra Bosch med stekeovn i høyskap. Fra stuen er det utgang til terrasse på 10 kvm, enkelte får egen hage parsell Se prisliste.

I andre etasje er det et hovedsoverom med skyvedørsgarderobe og enkelte rekkehus får utgang til flott balkong på 6 kvm. Det er to mindre soverom her, samt flislagt bad og bod. En perfekt bolig for en liten familie eller et par som ønsker en innholdsrik ny bolig.

Rekkehus - 3 etasjer. 118 m²

Dette er et flott rekkehus der planløsningen i første og andre etasje er lik rekkehus 1 – med unntak av balkongen utenfor hovedsoverommet. Tredje etasje leveres som et stort allrom med utgang til takterrasse. Det vil være mulig å bestille et soverom her som tilvalg. Noen av rekkehusene i trinn 2 vil få vindu i gavl i  3.etasje. Terrassene har en karakteristisk pergola som gir et spennende fasadeuttrykk. Pergolaen kommer i to ulike utførelser.

Kvalitetsboliger fra Veidekke

Praktisk informasjon

Eiendommen er ca. 45 dekar. På tomten nord for prosjektet er et annet boligprosjekt under utvikling. Reguleringsbestemmelser for denne tomten fås ved henvendelse til megler. Tomten er markert med lys skravur på bildet under.

Boligene selges til fastpris. For de som er tidlig ute, vil det være muligheter for å gjøre egne tilvalg i materialer og farger. For første byggetrinn (Blokk B og rekkehus 1 til 9)
er fristen for bestilling av tilvalg ute.

800x600_praktisk-eks-01

Boligtype

Tunveien omfatter 44 leiligheter og 45 rekkehus. Boligene vil bli solgt som andelsleiligheter og organisert i to eller tre borettslag. Garasjeanlegget organiseres som et tingsrettslig sameie og inneholder biloppstillingsplasser, samt sportsboder for leilighetene. Prosjektet planlegges solgt og bygget som tre byggetrinn.

Økonomi

Kjøpesummen består av innskudd som finansieres av den enkelte kjøper. I tillegg kommer andel fellesgjeld der renter og avdrag innbetales sammen med felles driftsutgifter. Prosjektet er tilknyttet såkalt IN-ordning, noe som betyr at andel fellesgjeld kan nedbetales helt eller delvis av den enkelte kjøper. Prosjektet søkes tatt opp i Borettslagenes Sikrings-ordning som betyr at andelshaverne er sikret mot tap som følge av andres mislighold av betaling felleskostnader.
Det er utarbeidet driftsbudsjett for borettslagene basert på erfaringstall fra forretningsfører. Driftskostnadene vil avhenge av hvilke tjenester borettslagene bestiller.

800x600_praktisk-int-01
800x600_praktisk-miljo

Drift og stell

Det er utarbeidet forslag til vedtekter for borettslagene. Vedtektene fastsettes av borettslagene på årsmøtet. Andelseierne har felles ansvar for drift og vedlikehold av fellesarealene. Det er inngått avtale om forretningsførsel med OBOS Forvaltning.

Bebyggelse/Byggemåte

Bygningene oppføres som moduler med bærekonstruksjon i tre. Fasadeveggene utføres med bindingsverk, isolert med mineralull. Utvendig har veggene hovedsakelig trekledning med innslag av plater. Balkonger får oppheng med skråstag. Rekkverk leveres i stål og frostet glass. Innvendige vegger av stål-/trestendere blir kledd med gipsplater. Tomten blir opparbeidet i henhold til utomhusplan.

800x600_praktisk-eks-02
800x600_praktisk-utomhus_ny

Områdeplan og utomhusplan

Det er utarbeidet forslag til vedtekter for borettslagene. Vedtektene fastsettes av borettslagene på årsmøtet. Andelseierne har felles ansvar for drift og vedlikehold av fellesarealene. Det er inngått avtale om forretningsførsel med OBOS Forvaltning.

Boligoversikt og plantegninger

Bruk boligvelgeren til å se på plantegninger av de enkelte boligene i Tunveien. Alle boenhetene er gjennomgående, som gir godt med lys, hvor det blir åpent og trivelig.